EMOTIPIRATES A L’ESCOLA SANTIGA

Aquest dissabte 25 de maig és la quarta posada en escena dels Emotipirates i les seves “illes de l’educació emocional”, a l’escola Santiga de Santa Perpètua. Hem anat variant el nostre projecte per ajustar-ho a cadascuna de les situacions viscudes.

La campanya de sensibilització per la intel·ligència emocional anava adreçada als infants i, sobretot, a les mares i pares. Això està sent una tasca difícil i que ja comentaré en la valoració del projecte. Tot i així els nens que s’han portat un mocador d’emotipirata i un pegat han estat més de cent. Els pares que han deixat les seves dades per rebre informació arriba a la trentena. Som optimistes i ho trobem bones xifres. El que passa és que no és el mateix pensar, projectar i dissenyar; que fer. 

El paper del voluntariat ha estat de progrés i adaptació continu. Els joves han col·laborat de forma entregada i dinamitzen com si ho haguessin fet tota la vida. Gràcies [email protected]!!

La darrera acció de la campanya ha estat l’escola Bernat de Mogoda i podeu veure les fotos al Facebook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *