EMOTIPIRATES A L’ESCOLA BERNAT

Quant més implementem l’activitat de la Campanya per la Intel·ligència Emocional millor surt. Ara anem per la tercera intervenció a l’escola Bernat de Mogoda el dissabte 18 de maig al matí, és a dir, demà. Hi ha previsió de pluja, així no sabem si s’anul·larà.

A la segona intervenció a la fira del casc antic van fer modificacions per adaptar el projecte a infants menors de 5 anys. No hi ha edat per a convertir-se en pirates emocionals i en el total de 64 infants (tant com mocadors emotipirates vàrem repartir), les edats no van tenir importància. Els pares i mares són més complicats, tot i que es van interessar bastant per la nostra proposta.

Hem d’agrair la col·laboració del voluntariat de 12 anys del taller MAXI que van dinamitzar l’activitat amb entusiasme i sabent el que estaven fent. Explicaven les darreres dues illes en les que els nens es converteixen en emotipirates i troben el tresor convertit en un pergamí que els insta a que busquin en el seu interior els tresors més apreciats.

I com no a les voluntàries d’Emoticat, que un cop més van demostrr la seva dedicació a la difusió de l’educació emocional i la forma de educar emocionalment intel·ligent. Podeu veure un àlbum de fotografies al nostre facebook.

Emoticat ens sentim satisfetes per l’acollida de la nostra campanya i repetirem a l’escola Bernat dintre de la seva programació de la festa de la Primavera. Seguirem millorant i arribant a famílies que es porten una experiència que demostra la globalitat i complexitat de l’educació emocional.

Altres organitzacions del poble i de fora s’han interessat per la campanya que durarà tot el pròxim curs escolar. Tindrem emotipirates més d’un any allà on ens ho demanin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *