EMOTIPIRATES a la Fira del Casc Antic

El dissabte 11 de maig serem tot el dia, matí i tarda, al carrer que baixa de l’església de Santa Perpètua. Oferirem l’activitat de les illes de l’educació emocional als grups de nens, mares, pares i acompanyants que passin per allà.

Després de l’estrena del passat dissabte a l’escola Santa Perpètua, hem fet modificacions al guió programat al projecte de la nostra campanya de sensibilització envers la intel·ligència emocional.

Els pares acompanyaran als infants, sobretot si són petits, en el recorregut per les cinc illes o habilitats emocionals. La família al complert pot experimentar el descobriment de les illes i captar la idea més clarament que només escoltant. No només els infants aprenen millor amb l’experiència, els adults també.

També hem fet modificacions en el decorat per tal que sigui més pràctic i ràpid el canvi d’illes. No és fàcil imaginar-se de què va aquesta activitat, així que us convido a participar.

Una altra opció és seguir les entrades al blog sobre les intervencions que anirem realitzant i les imatges al Facebook. De mica en mica esbrinareu el funcionament i resultats de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *