COMPRENSIÓ ÉS EL QUE MÉS NECESSITEN

Ja ho deia el Carles Capdevila, periodista mort fa una mica més d’un any, que als fills se’ls ha de comprendre. Dedicat darrerament a fer la seva aportació a la societat explicant com fer de pare, amb quatre fills i un humor propi.

EL Carles deia que als fills se’ls ha de conèixer. Quan neixen no hem de fer plans, hem d’observar quin és el seu caràcter i després actuar el millor que puguis, respectant la seva personalitat.

Els que tenim germans hem viscut i comprovat les grans diferències entre tots, no importa el número. Si tots som únics i diferents,  entre germans es fa més patent.

Seguint la filosofia d’aquest extraordinari comunicador, quan coneixes al teu fill, comences a actuar en conseqüència, acompanyant-lo i educant segons el que necessiti.

Els Carles Capdevila també és escriptor i val la pena prendre’s en la seva visió de l’educació parental amb un to humorístic que s’escapa de les lliçons, els estudis i la complexitat del món educatiu. Té vàries ponències destacades i virals però recomano de les més recents: “Educar con Humor

Els seus monòlegs van arrasar en xarxes socials. El secret del seu èxit? El to emprat i reproduir amb molt d’enginy i encert, situacions quotidianes a què s’enfronten milers de pares diàriament. El periodista defensa cinc sentits a l’hora d’educar: el sentit comú, el de l’humor, el del deure, el del ridícul i el moral, referit als valors. La seva filosofia parental ha estat font d’inspiració i motivació per a l’Escola de Pares Emoticat.

Recorda: primer has de conèixer al teu fill, després comprendre’l i finalment, educar-lo amb respecte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *