EDUCACIÓ EMOCIONAL A SABADELL

Vida Meva per una educació integral

El curs passat vàrem desenvolupar l’educació emocional familiar per a la primera infància a l’espai de l’associació Vida Meva de Sabadell. L’experiència va ser molt enriquidora per a Emoticat i Vida Meva, unint una idea comú de disposar d’eines per a afrontar els desafiaments de l’inici de la parla, el descobriment, les rebequeries, el caràcter  i d’altres.  

D’entre les temàtiques que hem tractat, cal destacar la construcció de manualitats com a recursos per a la regulació emocional, el joc simbòlic i la relaxació. Els adults van conèixer com funciona el cervell d’un infant i com parlar amb ells per a que t’escoltin i col·laborin, entre d’altres temes.

En aquesta nova edició de l’aprenentatge emocional i social, ens introduïm en el treball de reflexió, anàlisis i actuació de mares i pares. El treball col·laboratiu durant les sessions oferirà la possibilitat d’un treball guiat i personalitzat de construcció del cervell de l’infant. Són les experiències les que creen les connexions del cervell i les creences sobre un mateix i el món. No existeix una “talla única” per a educar als fills, per això cal adequar-la i treballar-la amb intencions clares i concretes de la família.

La conjunció entre l’educació emocional, les famílies, la diversió i l’aprenentatge ha estat un mètode amb bons resultats per l’acompanyament educatiu i el desenvolupament emocional i social als primers anys dels nens.

Donat que fem ús de materials i activitats diferents, sovint  artístiques, sorolloses i mogudes; agraïm la capacitat d’adaptació de Vida Meva i la seva implicació en la divulgació de la importància de l’educació emocional en la vida actual.

INICI DEL CURS FAMILIAR A VIDA MEVA:  dimarts 2 d’octubre (dues sessions al  mes).

Consulteu amb Vida Meva per a més informació.

INFORMACIÓ RELACIONADA:  TALLER FAMILIAR MINI A STA PERPÈTUA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *