MENTORING EMOCIONAL

Curs d’Intel·ligència Emocional per als Adults

MENTORING

“social”

Sovint ens bloquegem davant les oportunitats de la vida, malgrat ens hem esforçat en veure el costat positiu. A l’hora d’expressar els nostres sentiments ho fem de forma submisa o agressiva. Ens desil·lusionem per no assolir les nostres fites i trobar-nos en un estat ansiós i depressiu.

“Has tenir confiança en tu mateix” o “has de ser tu mateix” són imposicions que no funcionen. Sembla que sigui fàcil ser humà però no ho és gens, sentim que no tenim control de la nostra vida i ens deixem portar pel que ens han ensenyat.

La ciència de les habilitats socials i emocionals són el propòsit de la quarta edició del Mentoring Emocional per a gaudir de les relacions i d’un mateix. L’èxit de sentir-te realitzat depèn de com ho defineixis, tu i només tu, i sempre inclou la teva capacitat per a gestionar les teves emocions i relacions.

Al curs 2018-2019 treballarem tres pilars per a prendre les regnes de la teva vida: la confiança, el carisma i la connexió. També aprendrem Mindfulness o atenció plena, la forma provada científicament de gestió emocional, donada la seva efectivitat en la salut física i emocional. El Mentoring és especialment pràctic ja que la teoria pot motivar però no sòl funcionar si no se l’acompanya de l’experiència.

Comencem amb expectatives àmplies en la teva vida personal i social i ens endinsem en nombrosos estudis de forma simple, fins i tot de les persones que no s’han aproximat mai a la intel·ligència emocional.

 

4a edició del curs d’intel·ligència emocional
HABILITATS SOCIALS I EMOCIONALS

DIMARTS
10,30 a 12 h.
DIJOUS
20 a 21,30 h.

C.C. CAN FOLGUERA

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS: centres cívics, correu [email protected] i telèfon 93 560 76 87

 

Informació relacionada:

WEB

Formació per als Adults

BLOG

FAMILIAR – TALLER MINI

TALLERS INFANTILS

ESCOLA DE PARES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *