ESCOLA DE PARES

ESCOLA DE MARES i PARES

“educar en +”

Atendre al que sentim i com ho expressem és una competència bàsica si volem funcionar de forma emocionalment intel·ligent. Els infants petits ja ho fan de forma natural doncs senten sense pensar, cosa que hem d’aprendre d’ells. Aprofitar aquesta etapa per aprendre altres habilitats emocionals, tan necessàries avui dia, resulta complicat si no sabem en què fixar-se i com actuar. Quan ja són més grans, tenen l’avantatge de poder racionalitzar i iniciar-se en l’aprenentatge emocional i social. Els infants són esponges emocionals i ho hem de tenir en compte per acompanyar-los.

Aquesta nova proposta d’Emoticat  tracta la formació parental adreçada a l’educació emocional dels infants, tot i que la pròpia també cal posar-la en pràctica per tal d’assolir estratègies per al desenvolupament integral de tota la família.

Mares i pares tenen clarament detectats els problemes dels seus fills i, sovint, esperen que millorin amb al creixement. Això és dóna en sentit invers ja que els conflictes  solen agreujar-se i afectar a la seva vida com adults.

Emoticat hem realitzat monogràfics d’educació emocional, tractant un tema (tolerància a la frustració, disciplina positiva, etc), de forma intensiva en un matí. L’aprenentatge quedava incomplert i sense seguiment. Es fa necessari un crus continuat on es pugui aprendre tècniques que a l’hora es posen en pràctica a casa i es segueix el recorregut fins l’obtenció de les fites i la millora del benestar familiar.

Com a mares i pares treballadors disposeu de poc temps. Per això proposem el curs dos cops al mes, suficient per anar incorporant els mètodes estudiats per la psicologia, contrastats i demostrada la seva eficàcia.  A l’Escola de Pares es comparteixen temes com: què fer amb la rebequeries, com entendre i parlar al seu fill, com fer per a que obeeixin, com millorar la seva autoestima, etc.

EDUCACIÓ EMOCIONAL PER A LA FAMÍLIA I EDUCADORS
DUES SESSIONS AL MES

DISSABTE
10,30 a 12 h.
C.C. CAN TAIÓ
DIJOUS
20 a 21,30 h.
C.C. CAN TAIÓ

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS: centres cívics, correu [email protected] i telèfon 93 560 76 87

Informació relacionada

FAMILIAR – TALLER MINI

TALLERS INFANTILS

MENTORING EMOCIONAL

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *