ACTIVITATS INFANTILS D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

Tallers de 5 a 13 anys, tres grups:

MIG – GRAN – MAXI

“emoti-talents”

Cada nen és diferent, per això aprendre amb les 9 intel·ligències múltiples de Howard Gardner resulta estimulador per a cada infant.

“No m’agraden les mates” es sent sovint. Aquesta creença limitadora s’ha establert perquè no l’han entès. Abordar la lògica matemàtica pot ser frustrant si no s’acompanya de la seva disciplina pràctica,  el per a que serveix. Si incloguem la representació amb dibuixos, espais i altres tipus d’intel·ligències, la comprensió de la matèria serà possible per a tot infant. També la intrapersonal, pròpia de la intel·ligència emocional, és necessària per a disposar d’una actitud de curiositat, calma i atenció. La interpersonal col·labora en l’aprenentatge compartint la recerca de coneixement i experiència amb els altres.

Emprendre un tema amb una preferència d’aprenentatge, visual, auditiva o cinestèsica, exclou als que no reben la informació d’una determinada forma. Per exemple, si volem treballar la consciència emocional ho hem de fer amb explicacions del que significa (auditiva), recolzats per vídeo, dibuix o imatges (visual) i posant-ho en pràctica amb el propi cos (cinestèsica). La comprensió de l’habilitat d’adonar-se de les emocions serà possible en els diferents nens amb vàries formes de rebre informació i assimilar-la.

Així doncs, en el desenvolupament dels tallers les creences limitadores, les intel·ligències i els canals d’informació; formen part del mètode de programació de les sessions setmanals. El centre d’interès,”emoti.talents”, és comú per als grups d’edats i adaptat als  tres tallers (MIG, GRAN I MAXI). Cal afegir el concepte clau que els nens entenen (tallers de 5 a 13 anys), els talents. Sota un paraigües de lleure i socialització, els infants exploren, descobreixen i potencien els seus talents que donen suport a les seves mancances. D’aquesta manera els nens milloren la seva autoestima,  la capacitat de relacionar-se amb respecte i la motivació per aprendre.

Els tallers d’aquest curs 2018-2019 són el resultat d’estudi i experiència de les tres edicions anteriors. Hem preparat la programació pensant en la posada en pràctica de la reflexió, la discussió en grup i la resolució de problemes. La pràctica a cada sessió de la consciència del cos ofereix una base segura per a regular les emocions. Fer relaxació, meditació o exercicis físics en grup millora la capacitat per a dominar les emocions pertorbadores,  més sensibilitat enfront a les dels demés i millor habilitat interpersonal que constituiran els ciments de l’actitud per a tota la vida.

També farem sortides i molt més… 

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS: centres cívics, correu [email protected] i telèfon 93 560 76 87

MIG

5 a 7 anys
DILLUNS
17,30 A 19 h.

C.C. Can Taió

Inici 1 d’octubre

GRAN

8 a 10 anys
DIMECRES
17,30 A 19 h.

Inici 3 d’octubre

MAXI

11 a 13 anys
DIJOUS
17,30 A 19 h.

Inici 4 d’octubre

 

Informació relacionada:

WEB

Tallers Infantils “emoti.talents”

BLOG

FAMILIAR – TALLER MINI

MENTORING EMOCIONAL

ESCOLA DE PARES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *