ACTIVITAT FAMILIAR D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

Taller MINI

de 2 a 4 amb mares i/o pares.

“habilitats”

A la primera infància hi han capacitats que semblen ser emergents però encara falta per a que els circuits neurològics dels infants, pugin ser capaços de concentrar-se, relaxar-se i racionalitzar. Preguntar a un nen de 3 anys per què ha fet o dit una cosa, és esperar una resposta que no pot donar, el seu cervell no està preparat per a respondre de forma lògica sobre el seu comportament. Això no vol dir que no puguem dotar als infants de fortalesa interior per a començar a cultivar hàbits en la ment, el cos i el cor que alleugereixin la pressió constant de la vida.

Existeixen estratègies per a asserenar la ment, relaxar el cos i identificar i utilitzar les emocions eficaçment. Els infants s’inicien en la vida amb un interior ric i intuïtiu. A mesura que creixen, els missatges verbals i els models van apartant la seva intuïció, com l’empatia, en profit de si mateixos, perdent l’hàbit de la compassió.

Aquestes afirmacions han estat avalades científicament i nombrosos estudis confien que l’educació emocional es transmet des del minut un de la concepció del nadó. Els nens petits estan plens de sorpresa “asombro” i juguen d’una manera creativa. Per exemple, són capaços de prendre decisions intuïtives ràpides sobre quins són els seus amics.

El taller MINI es una creació d’Emoticat que conflueix l’aprenentatge emocional de pares i fills. Comparteixen espais comuns pel joc i l’ús d’eines educatives sobre les emocions i les relacions socials. Jugant, el grup de mares i nens, tenen l’oportunitat de conèixer al seu fill i la seva relació.

Nens i nenes acompanyats de la mare i/o pare.
2 SESSIONS AL MES

DIMARTS
17,30 a 19 h.

C.C. Can Taió

Inici 9 d’octubre

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS: centres cívics, correu [email protected] i telèfon 93 560 76 87

 

Informació relacionada:

WEB

Taller Familiar MINI

BLOG

EDUCACIÓ EMOCIONAL A SABADELL

TALLERS INFANTILS

MENTORING EMOCIONAL

ESCOLA DE PARES

2 thoughts on “ACTIVITAT FAMILIAR D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

  1. Hola buenos días
    Me gustaría recibir más información en cuanto al taller mini, fecha inicio, días, precios…
    Tengo un niño de 2 años y creo que es el que encaja por edad no?
    Muchísimas gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *