[email protected] emocionalMENT

Aquest inici de 2018, Emoticat el dediquem a una Campanya de Sensibilització de la importància de la intel·ligència emocional i la seva incorporació a les nostres vides. També el voluntariat és la meta de la campanya a favor de la motivació de joves i grans cap a la proactivitat social, per un mateix i pels altres.

 

Vivim una nova era d’alfabetització emocional en la que grans i petits ens hem de responsabilitzar del nostre benestar. Desitgem transmetre’t un missatge de poder. Tu el tens i només cal activar-ho. La intel·ligència emocional està plena de colors en els seus mètodes i coneixements. Està prou avançada per a que puguis esdevenir una persona emocionalment intel·ligent amb conseqüències directes en la teva felicitat.

Estem a temps de canviar, aprendre i somriure.

 

Creus que el viatge de vida que emprens està ple d’obstacles? Doncs és una il·lusió. També ho són les nostres senys d’identitat perquè els podem canviar quan vulguem. “És que jo sóc així”, una resposta típica que ens paralitza i no deixa lloc al canvi ni a la creativitat. Els problemes són a la nostra ment i si interpretem les situacions amb actitud negativa, esdevenen amenaces greus a la nostra integritat. Mirar amb uns altres ulls permet oblidar les respostes automàtiques i rebre amb entusiasme noves formes de percepció, cap real, cap veritat.

Vols tenir la raó o ser feliç? Cal no perdre el rastre als valors i objectius que ens mouen. Les emocions són energia i fan moviment.

Aquesta visió general i reduïda vol acostar-te a la valoració del teu món emocional i sobretot la funció del cos i la ment per assolir l’harmonia del teu ésser humà intern i les teves relacions.

 

La intel·ligència emocional amb la que tots naixem està composta per multitud d’habilitats que ens milloren la vida si estan orientades científicament, doncs està demostrada la seva eficàcia. L’educació emocional, com aprenentatge de la intel·ligència emocional, disposa d’eines pràctiques i vitals que es poden aprendre a qualsevol edat amb una motivació cap el canvi i l’aprenentatge. La prevenció de problemes psicològics i físics és possible amb un entrenament psicoemocional per compte pròpia o amb l’ajuda d’un professional. També en malalties de tota mena l’ educació emocional obté beneficis immediats.

[email protected] emocionalMENT i inicia un procés que es retroalimenta contínuament. Crea una dependència positiva, amb la qual cosa voldràs saber més i més. Sortiràs del banal i t’introduiràs en el profund. Emanaràs coneixement emocional que compartiràs per tu i pels demés.

L’habilitat d’ajudar als altres i compartir és innata i es pot aprendre. Fer voluntariat és una forma pràctica, divertida i transcendental del desenvolupament de la teva evolució personal i social.

1 thought on “[email protected] emocionalMENT

  1. No es fácil convencer a los demás, de lo que tú estás verdaderamente convencido, no se trata de tener la razón o no, es querer compartir lo que te motiva esperando que tenga el mismo resultado con los demás.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *