CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ 2018

[email protected] emocionalMENT

Aquest és l’eslògan de l’acció de divulgació que iniciem des de l’associació per a sensibilitzar a la comunitat del nostre poble sobre la importància de la intel·ligència emocional i la presa de decisions a favor de l’aprenentatge emocional i social. La campanya s’impulsa gràcies al treball del voluntariat i som la motivació per a que altres persones amb inquietuds de desenvolupament personal i social s’uneixen a la nostra causa i les nostres activitats.

Tots els dissabtes d’11h a 14h, a partir de febrer estarem al Passeig de la Florida, el Parc Central o altres ubicacions d’interès ciutadà. Les voluntàries d’Emoticat respondrem a les vostres preguntes sobre el que és l’educació emocional i com podeu iniciar-vos en aquest apassionant món de les emocions.

 

La ment transforma les emocions. Si no les comprenem són un obstacle per al nostre benestar. L’aprenentatge emocional ens empodera per a conduir la nostra felicitat.

Inicia la teva educació emocional per compte pròpia o amb ajuda. Emoticat entrenem la intel.ligència emocional d’infants i adults amb tècniques psicològiques i activitats lúdiques. El voluntariat és el cos i la seva compasió l’ànima.

El millor moment és .. ara!

Entrades relacionades:

[email protected] emocionalMENT

Educació Emocional Emoticat

 

1 thought on “CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ 2018

  1. Amb aquesta campanya, practicarem moltes intel.ligències emocionals amb la gent que s’acosti. Esperem despertar l’interès i satisfer el nostre empeny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *