EDUCACIÓ EMOCIONAL AL LLEURE 2017-2018

TALLERS D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

Els tallers d’educació emocional són de tres tipus: familiar, infantil i d’adults. Tots tres tenen com objectiu l’entrenament en habilitats emocionals. Tenen una durada d’octubre de 2017 a juny de 2018, amb 4 sessions setmanals al mes d’una hora i mitja.

Cal inscripció de 10€ en totes les activitats Emoticat, per mail: [email protected]  o telf:  935 607 687 (CARME)

TALLER MINI

Aprenentatge a la primera infància de les emocions bàsiques i la socialització. Els infants van acompanyats de la mare, pare i/o familiar que participa activament en el taller. Una primera part de la sessió es dedica a activitats de joc per a desenvolupar en grup i família i entrenar en l’autoestima, la consciència emocional i l’afrontament a les emocions pròpies i dels demés. A la segona part, els infants juguen amb l’educadora i els familiars, amb la psicòloga, reben formació i assessorament sobre l’educació emocional dels seus fills/es i la pròpia.

TALLER MIG, GRAN, MAXI  i eClub  

Aprenentatge emocional i social amb una estructura comú i adaptat al grup segons el seu nivell evolutiu. El centre d’interès d’aquest curs és “la ciutat del futur” que permet la investigació, el descobriment i la creació de la nostra ciutat. La relaxació, la comunicació verbal, les arts escèniques i artístiques, i el conjunt de les intel·ligències múltiples conformen la programació dels tallers. Per a que l’aprenentatge sigui durador cal  diversió i les habilitat emocionals les interioritzen quan han gaudit de les activitats.

MENTORING EMOCIONAL

Curs d’intel·ligència emocional per al desenvolupament personal, rendiment professional, educació dels infants, tractament de l’ansietat, depressió, etc.  La formació inclou tècniques de Capacitació Emocional, Mindfulness, Tapping, Programació Neurolingüística, Neuroeducació, Moviment Intel·ligent, Teràpia Cognitiva i altres estratègies d’eficàcia provada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *