EDUCACIÓ EMOCIONAL PEL 2017

Hem començat el 2017 i ens inunden amb els propòsits de consum del nou any. Nosaltres també pensem en fer les coses millor i ha de ser un fet, no només un desig. Es repeteix la sensació de fracàs perquè no gaudim de la feina, els nens costa educar-los o les nostres relacions no responen a les expectatives que hi posem. Calen canvis més profunds per aconseguir harmonia emocional i felicitat que és allò al que aspirem els éssers humans.

La societat ha canviat molt en els darrers anys. El model d’educació dels nostres pares no serveix, com tampoc les oportunitats professionals són les mateixes. Es fan necessàries noves capacitats personals i socials per a no caure en desequilibris psicològics i emocionals que malmeten la salut.

Emoticat t’oferim dues propostes, el ClubE per a infants i el Mentoring d’adults. Són activitats d’educació emocional que facilitaran els canvis per una nova visió de la vida més satisfactòria i de provada eficàcia per la ciència.

EDUCACIÓ EMOCIONAL 2017 PER A INFANTS I ADULTS

El CLUB EMOTICAT per a infants de 5 a 12 anys és com un esplai de dissabtes amb la variant de l’educació emocional i l’horari de matí. Proposem iniciar-ho al 2017, així com el MENTORING EMOCIONAL (curs d’intel·ligència emocional per adults), que durant tres edicions hem format a persones per a millorar la seva vida.

CLUB EMOTICAT

Centre Cívic Can Taió de Santa Perpètua de Mogoda.  DISSABTES DE 10,30 a 13,30h.

El projecte del ClubE deriva de l’exitosa experiència dels tallers d’educació emocional. Plantegem l’educació emocional amb una perspectiva lúdica per a la socialització i aprenentatge d’habilitats emocionals, indispensables avui dia, com: relacions satisfactòries, concentració, treball en equip i organització, presa de decisions, tolerància a la frustració, comunicació eficaç… Per assolir aquestes capacitats cal una estratègia àmplia per a la infància, on les relacions entre iguals, l’autoconeixement, la creativitat, l’expressió i reflexió.. són motors d’aprenentatge i diversió.

El programa del ClubE és de tres hores setmanals, el què permet aprofundir en els continguts i fer activitats educatives i de distensió. L’estructura de les sessions i la seva organització estan adaptats als objectius del programa de lleure i educació emocional.

El CLubE s’articula a partir d’un centre d’interès “La Volta al Món” i que inclou la cultura, història i personalitat de diferents països. Podeu llegir l’estructura de les sessions a l’entrada sobre el programa educatiu d’Emoticat.

Passar els matins de dissabte amb nens i nenes, compartir jocs i experiències de descobriment i convivència,  comprendre les sensacions i els pensaments emocionals  i aprendre a gestionar-ho,  és una opció per gaudir avui i que perdurará demà.

El ClubE a la web

MENTORING EMOCIONAL

Curs d’intel·ligència emocional per al desenvolupament personal, familiar,laboral i social.

Centre Cívic Can Folguera de Santa Perpètua de Mogoda. MATI i TARDA amb sessions d’1,30hores.

Sovint culpem a la tecnologia i als nous temps de la incertesa, individualisme i infermetat de les persones. Sempre ho he expressat amb “altres temps foren millors”. Una valoració basada en la manca d’adaptabilitat de les velles generacions a l’actualitat. Sota una visió positivista, la tecnologia ens està afegint un munt de possibilitats a totes les edats i indrets del món.

Malgrat les queixes, cerquem la “píndola miraculosa” que ens permeti gaudir de la felicitat de cop i volta. Això no existeix més que en la ficció. La visió i percepció de cadascú comporta realitats diferents i no tenen una única solució. No hi ha ningú que ens pugui dir com veure i fer les coses, les hem de descobrir i crear, especialment per a nosaltres. Per això aquesta edició del curs ens proporciona eines i materials per treballar a les sessions les habilitats emocionals de forma personalitzada.

El Mentoring Emocional 2017 s’emmarca en el desenvolupament personal i l’adquisició de capacitats, poc valorades fins ara. Després de tres edicions del Mentoring, adoptem una nova estratègia més pràctica i amb el seguiment i assessorament continuat de sempre. Comptar amb aquests recursos ens atorga poder per a millorar les nostres relacions, treball, família, decisions…. i vida.

S’observa que les persones que es formen en IE comencen a ampliar el seu vocabulari, a canviar la seva actitud davant la vida i els entrebancs, i a tenir pensaments i conductes que proporcionen emocions satisfactòries, com la felicitat i l’harmonia emocional.

És el moment de ser un bon model  per als teus fills, companys o amics, i decidir fer i invertir sis hores al mes en allò que importa per a tu i els demés.

El MENTORING a la web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *