“Troba’t amb la teva harmonia emocional”

MENTORING EMOCIONAL

Què desitgem a la vida? Èxit professional, passar-ho d’allò més bé, salut… I, pera què volem això? Per sentir-nos bé, tenir benestar… SER FELIÇ!
mentoring2016-17-sin
Sembla com si la felicitat fos una fita i no ens adonem de que hi ha moments en el trànsit per la vida que els deixem passar sense adonar-nos de que som feliços. Pot ser un instant, un dia o una temporada; sentim un benestar del que no som conscients, que vivim com si fos “normal” aquest estat. O creiem que cada dia ha de ser així de feliç i intens, sentint-nos fatal si no aconseguim el nostre desig de plenitud constant.

L’ésser humà és variable, puja i baixa l’estat d’ànim perquè no li hem donat un sentit real a la vida.

Empodera la teva felicitat per a que l’harmonia guiï el teu camí. Per molts obstacles que hi trobem, sentim la bellesa de totes les emocions com part nostre, com experiències que ens il·luminen el trànsit per la vida. Aquest camí està ple de vivències de les que podem aprendre, relacionant-nos amb els demés com una part més de nosaltres.

L’harmonia emocional a la nostra vida sembla un objectiu massa ambiciós per a persones que hem estat educades en l’esforç i en comportaments socials que s’allunyen del benestar personal. Només ho sembla, doncs la ciència demostra que podem canviar el nostre cervell. Podem ser, sentir i pensar allò que vulguem. No és una tasca fàcil però amb resultats transformadors. No tenim una educació preparada per assolir aquest repte. Per això, és important disposar d’eines per posar el foc de la nostra atenció en la felicitat i viure en harmonia amb les nostres emocions i les dels altres.

El Mentoring emocional ofereix l’aprenentatge de la intel·ligència emocional de forma pràctica, estructurant l’estat actual de la persona. Facilita un trànsit cap a la capacitació emocional en la teva vida, família, treball i relacions. El mètode del mentoring inclou el suport psicològic continuat durant la formació i el treball en grup, tan efectiu per a la motivació.

Mitjançant a quest curs de curta durada, aconseguim una visió renovada del que fem amb la nostra vida. Aprendre a ser conscients del que sentim, a pensar de forma positiva i reeixir l’harmonia personal i social, són coneixements que ens apropen a un estat de satisfacció general.

Al curs fem ús de les tècniques més avançades que estudien el cos, la ment, les emocions i l’espiritualitat de les persones. Mantenim al marge al passat. Al “jo”, i ens endinsem en sessions d’aplicació dels continguts emocionals amb dinàmiques i exercís que assolim com a propis. Aprenem amb moviment i amb expressió centrada en el present i el que experimentem “aui i ara”.

La felicitat es viu i es sent, amb el que fem i les nostres emocions i pensaments associats.  Desenvolupem diferents activitats per a integrar la tres parts de nosaltres (cos-ment-emocions) i entendre que el nostre món interior ha d’apropar-se al màxim de l’exterior, per començar a ser una mateixa amb el món.

Si desitges potenciar les teves capacitats has de sentir i pensar d’una forma diferent. Ja siguis professor, pare, mare o germana, la teva intel·ligència emocional és el motor de les teves accions, decisions i rendiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *